6 jul, 2022

Blinqlab Nederland, aangenaam!

Blinqlab Nederland, aangenaam!
Gaat u met mij mee even terug in de tijd? In gedachte neem ik u als lezer mee naar het jaar 2009. We staan samen te kijken naar een jonge onderneming: ‘Drafting Factory’. Een klein team, hard aan het werk, gespecialiseerd in het digitaliseren van plattegronden.

We vervolgen onze reis richting Nepal. Want de ambitieuze ondernemer van Mourik had al snel door dat er meer muziek in de onderneming zat. Hier in Nepal kon het digitaliseren van de plattegronden efficiënt plaatsvinden waardoor wij de 24-uurs levering konden realiseren.

Vandaar dat er ook binnen op de organisatie werd gezocht naar verbreding van het assortiment. Naast plattegronden, werden er ook al snel inmeetrapportages aangeboden. Vervolgens was het nog een kleine stap om hier ook visuele presentaties aan toe te voegen.

Volgt u me nog? Want laten we een sprongetje in de tijd maken, van 2009 naar 2016. En van Nepal weer terug naar Nederland waar we getuige zijn van een grote verandering. Een nieuw merk wordt gelanceerd: Blinqlab.

Door alle ontwikkelingen is Drafting Factory inmiddels doorgegroeid tot dé partner die blinqende, stralende en schitterende vastgoedpresentaties oplevert. En daar hoort ook een nieuwe naam bij. Drafting Factory wordt omgedoopt tot Blinqlab. Daarmee is de basis gelegd van het prachtige bedrijf waar we vandaag de dag op voortborduren.

Hopelijk bent u me nog niet kwijt en durft u samen met mij ook de volgende stap te maken. Daar gaan we weer… Van 2016 maken we een flinke stap naar het jaar 2021. In de geschiedenis van Blinqlab vindt opnieuw een grote verandering plaats.

Een groep bevlogen, jonge ondernemers besluiten namelijk om de aandelen van Blinqlab over te nemen en de operatie verder te ontwikkelen. Daarmee is ‘Blinqlab Nederland’ een feit.

Naast de naamsverandering, vinden er intern ook een heel aantal veranderingen plaats:

 • Het gehele team is voorzien van 3D-scanners
  – Waardoor het fotograferen en inmeten in één afspraak mogelijk is
  – En er heeft een verbeteringsslag plaatsgevonden in de kwaliteit van de meetrapportage.
 • We zijn een partnerschap met Perfectkeur aangegaan
  – Hierdoor kunnen we nu ook het energielabel aanbieden
  – En hebben we bouwkundige expertise in huis
 • Aanpassing van het assortiment. One-stop-shop is een feit!
 • Het hoofdkantoor is verhuisd naar Ridderkerk

Het is nu 2022 en we komen bijna aan het einde van onze reis. Voordat we elkaar gaan verlaten wil ik u als een ware gids nog de veranderingen van het afgelopen jaar benoemen.

Het afgelopen jaar zijn we namelijk vooral druk bezig geweest met de interne veranderingen. Ons team is gemotiveerder dan ooit tevoren, onze strategie staat als een huis. Het is hoog tijd om nog meer makelaars en woningverkopers blij te maken met onze fantastische presentaties. Dit luiden we in middels de lancering van onze nieuwe website.

Daarmee komen we aan het einde van deze reis. Helaas moeten we voor nu afscheid van elkaar nemen. Ik hoop dat ik u tijdens onze reis de geschiedenis van onze onderneming kort heb kunnen uitleggen. Maar onze reis stopt niet. Blinqlab Nederland gaat verder en heeft mooie plannen. Via deze Blinqblog zullen we u voortdurend op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Bent u benieuwd geworden en wilt u meer te weten komen over ons bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ik vertel u met alle plezier nog veel meer over onze prachtige onderneming.

Met vriendelijke groet,
Team Blinqlab Nederland

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 19 =

Misschien zijn deze nieuws items ook wel interessant?

Blinqlab Kleurwedstrijd!

Blinqlab Kleurwedstrijd!

Na een jaar lang druk te hebben gefotografeerd. Is er in de haven een bijzondere man gearriveerd…

Blinqlab de podcast!

Voor de nieuwe generatie woningzoekers!

In deze serie nemen we je mee op een reis door het koopproces van een woning. Samen met experts delen we waardevolle inzichten en praktische tips om jouw droomhuis te vinden.

Adres

Blinqlab Nederland
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk

Contact

Bel naar 088 678 6789 of mail naar info@blinqlab.nl