14 jul, 2022

Met een goed gevulde koffer op stap…

Update Vrijdag 22 juli 2022

Afgelopen week, zo vlak voor de zomervakantie, zijn we live gegaan met onze nieuwe website. En niet alleen dat, maar ook alle social media kanalen hebben een make-over gekregen. Aangezien wij onze successen graag met u vieren, hebben wij hier een winactie aan gekoppeld.

 

 

Met de zomervakantie in zicht, zijn er vast een hoop mensen die hun koffers weer van zolder hebben gehaald. Die gebruik je namelijk niet dagelijks om je spullen in te vervoeren. Nu is dat voor onze fotograferen wel anders. Dag in, dag uit gaan zij met een volle koffer op stap om de mooiste fotopresentaties te realiseren.

En wat een werk kan het zijn om zo’n koffer zo praktisch mogelijk in te pakken met al je vakantiespullen. Toch nog dat ene boek of die paar slippers erbij, dat moet toch passen. En natuurlijk, ook op vakantie kan een fotocamera niet ontbreken. Wist u trouwens dat elke fotograaf ook weer zijn eigen tactiek heeft om hun koffer in te pakken? Zo heeft u dat ongetwijfeld ook. Want neemt het nu echt minder ruimte in als je je kleding oprolt?

De koffer, dus niet alleen onmisbaar voor een fotograaf, maar ook als je op vakantie gaat. Die kon dus niet ontbreken in deze winactie. Maar hoe belangrijk de koffer zelf ook is, het gaat natuurlijk eigenlijk om de inhoud. En die is niet mis kan ik u vertellen. We geven u een klein inkijkje in de koffer. Daar ziet u een blinqende zomercheque t.w.v. €250,00. Daarmee is de koffer behoorlijk gevuld. De rest houden we nog even geheim, maar ik kan u vertellen: DIT WILT U WINNEN!

U vraagt zich natuurlijk af, hoe doe ik mee? En net als alles bij Blinqlab, is dat eigenlijk heel eenvoudig. Volg ons op onze vernieuwde social media kanalen. Wie weet staan wij dan binnenkort bij uw kantoor om de koffer met inhoud aan u te overhandigen.

Volg @blinqlab_nederland

             

Als u dit gedaan heeft, doet u automatisch mee.

Naast dat er iets te winnen valt, is het natuurlijk ook gewoon leuk om Blinqlab Nederland te volgen. U vindt hier onze mooiste reportages, handige tips en tricks en een kijkje achter de schermen.

Als we elkaar niet meer spreken, wensen we u vanaf hier alvast een fantastische vakantie toe. We hopen dat we u na de vakantie weer uitgerust spreken!

Zonnige groet,

Het Blinqteam

0 Comments

Misschien zijn deze nieuws items ook wel interessant?

Blinqlab Kleurwedstrijd!

Blinqlab Kleurwedstrijd!

Na een jaar lang druk te hebben gefotografeerd. Is er in de haven een bijzondere man gearriveerd…

Blinqlab de podcast!

Voor de nieuwe generatie woningzoekers!

In deze serie nemen we je mee op een reis door het koopproces van een woning. Samen met experts delen we waardevolle inzichten en praktische tips om jouw droomhuis te vinden.

Adres

Blinqlab Nederland
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk

Contact

Bel naar 088 678 6789 of mail naar info@blinqlab.nl