Video

Trends in het kijkersgedrag van woningzoekenden veranderen continu, en Blinqlab zet zich in om uw aanbod te laten opvallen. Dit betekent dat we ons voortdurend moeten aanpassen aan deze veranderende dynamiek. Een duidelijke trend is dat de aandachtsspanne van kijkers korter wordt en dat ze gemakkelijker worden afgeleid, vooral bij video’s.

Daarom hebben we onze videocontent zo ontworpen dat we de kijkers kunnen boeien en prikkelen, zodat ze betrokken blijven.

Woonclip

Met een woonclip komt u goed voor de dag. Kort maar krachtig! Het is een relatief korte video met toch voldoende informatie. Niet langer dan 30 seconden houden we de aandacht van potentiële kopers vast. We filmen alleen de populaire ruimtes van de woning en triggeren de kijker van de eerste tot de laatste seconden. 

Meer info Woonclip

Woonvideo

Als de woonclip u net iets te kort lijkt, biedt onze woonvideo het perfecte alternatief. Met rustige beelden nemen we u als het ware mee op een reis door de woning. U zoeft van de voorkant naar de woonkamer en belandt via de keuken in de masterbedroom. Bent u benieuwd geworden?

Meer info Walkthrough

Actief in heel Nederland

Binnen 5 werkdagen op locatie

Levering binnen 24 uur

Nu ook met Energielabel

Drone

Waarom een drone video? De beelden van een drone zijn spectaculair, onderscheidend en geven een uniek perspectief van de woning. Het geeft een unieke dynamiek en brengt daarbij de omgeving goed in beeld.

Meer info Drone

Woonclip

Woonvideo

Drone

Blinqlab de podcast!

Voor de nieuwe generatie woningzoekers!

In deze serie nemen we je mee op een reis door het koopproces van een woning. Samen met experts delen we waardevolle inzichten en praktische tips om jouw droomhuis te vinden.

Adres

Blinqlab Nederland
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk

Contact

Bel naar 088 678 6789 of mail naar info@blinqlab.nl