[wpseo_breadcrumb]

Diensten

Ons landelijke team van professionals is bekwaam om alle onderstaande diensten in één afspraak op te nemen. Voor zowel zakelijk als particulier vastgoed kunnen wij de presentatie van A tot Z verzorgen.

Vastgoed fotografie

De basis van een goede presentatie is fotografie. Door het persoonlijke contact met onze fotografen op locatie weten wij middels fotografie het verhaal van een woning te vertellen.

Inmeten

In de huidige markt telt elke vierkante meter. Met onze innovatieve 3D scanners wordt de woning tot op de centimeter ingemeten. Binnen 24 uur ontvangt u de rapportage in een duidelijke format.

Energielabels

Het betreft het officiële energielabel. Per 1 januari 2022 is dit verplicht om te vermelden bij een commerciële advertentie bij verkoop of verhuur van een woning. Bestel het energielabel direct in combinatie met de fotografie.

Plattegronden

Een 2D/3D plattegrond zorgt ervoor dat u in één oogopslag een goed beeld krijgt van het object. De beelden zijn volledig digitaal, interactief en beschikbaar in zowel 2D als 3D.

360° tours

Met een 360° tour heeft u direct een mooi beeld van een ruimte. Wij presenteren in hoogwaardige kwaliteit. Alsof u daadwerkelijk door de woning loopt.

Visualisaties

Een visualisatie is een betaalbare impressie van hoe uw droomwoning eruit zou kunnen zien. Amper van echt te onderscheiden. Zo maken wij uw droomwoning alvast werkelijkheid.

Video

Onze woningvideo laat u hoger scoren op Funda. Wij zien dat woningen met een video in het presentatie pakket overall beter scoren. Woningvideo is dus uitermate belangrijk om uw presentatie compleet en efficiënt te maken!

Hoe valt u op in een veranderende woningmarkt?

Hoe valt u op in een veranderende woningmarkt? Door uit te blinqen! Het zit niet voor niets in onze naam. Wij weten precies wat we moeten doen om u en uw aanbod uit te laten blinqen.

De afspraken die we hebben gemaakt komen we altijd na en we lopen altijd een stapje harder voor u als klant. Ervaar het gemak van een betrouwbare partner!

Meer weten over onze diensten

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dat kan bij u op kantoor, per videocall of telefonisch. We helpen u graag verder!

Blinqlab de podcast!

Voor de nieuwe generatie woningzoekers!

In deze serie nemen we je mee op een reis door het koopproces van een woning. Samen met experts delen we waardevolle inzichten en praktische tips om jouw droomhuis te vinden.

Adres

Blinqlab Nederland
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk

Contact

Bel naar 088 678 6789 of mail naar info@blinqlab.nl