2022 / 2023

pepernoot
pepernoot
pepernoot
pepernoot

Terugblinqen

Zo noemen we dat ook wel bij Blinqlab. U mag dit in normaal Nederlands vertalen naar zoiets als: ‘terugkijken op’.  In deze blog gaan we samen met u terugblinqen op het afgelopen jaar. Want 2022 was een fantastisch blinqjaar! We hebben namelijk nog nooit zoveel klanten blij mogen maken met onze fantastische woningpresentaties.

Vooral de eerste maanden van dit jaar ging de woningmarkt door het dak. Juist in deze periode was een snelle service en de perfecte woningpresentatie van essentieel belang. Onze vriendelijke professionals hebben dit jaar dan ook weer tienduizenden woningverkopers geholpen met uitblinqen.

Snel, sneller, snelst

Zo snel mogelijk op locatie staan. Dat is één van onze belangrijkste speerpunten. Als makelaar of verkoper heeft u geen tijd om lang op de fotograaf te wachten. Die woning moet gewoon zo snel mogelijk in de verkoop. Daarom hebben we in 2022 maar liefst 15 nieuwe fotografen aangenomen. Dit levert dan ook direct resultaat op! Gemiddeld staan we binnen 4 werkdagen op elke locatie in Nederland.

We proberen altijd te plannen op de dag en tijd dat het voor de verkopers het beste uitkomt. Om deze ambitie vast te houden, is een landelijke dekking van groot belang. Ook het komende jaar zullen we ons team weer verder uitbreiden. Om snel nog sneller te laten zijn.

Persoonlijke aandacht

Blinqlab doet er alles aan om de wens van elke klant tot in de detail te doorgronden en daaraan te voldoen. Daarom sturen wij zoveel mogelijk op vaste fotografen. Zodat u als klant niet elke keer een andere fotograaf over de vloer krijgt, maar een vast iemand die precies weet wat uw wensen zijn. Daarom zijn we in 2022 ook begonnen met intakegesprekken bij nieuwe klanten. De fotograaf komt dan een bakje koffie drinken om samen de wensen te bespreken. Zo ontvangt u als makelaar altijd de meest gepersonaliseerde reportage.

Energielabels

Alleen bij Blinqlab kunt u een alles-in-één afspraak maken. Wij zijn de enige vastgoedspecialist in Nederland die fotografie, inmeten en het energielabel kunnen combineren in één afspraak. Sinds de labelplicht van 2021 is het een vereiste om een geldig energielabel te hebben voordat een woning in de verkoop komt.

Deze slimme werkwijze biedt gemak voor u als makelaar omdat u voor al deze diensten één vast aanspreekpunt heeft. Maar ook de woningverkopers ervaren dit gemak, zij hoeven namelijk niet meer op verschillende momenten verplicht thuis te blijven. We hebben ook het afgelopen jaar duizenden positieve reacties hierover ontvangen. Voornamelijk drukke verkopers die het liefst maar op één moment thuis blijven. Bij Blinqlab kan dit!

Verbeteren betekent veranderen!

Niet alleen bij Blinqlab zullen we in 2023 gaan verbeteren en veranderen. Ook de woningmarkt is aan verandering onderhevig. En bij veranderingen moet je kort op de bal zitten om voorop te blijven lopen. Wij verwachten dat woningen minder snel verkocht zullen worden. Er zullen meerdere bezichtigingen per woning nodig zijn om deze te verkopen en het overbieden zal iets bekoelen. Dit biedt wat ons betreft juist alleen maar kansen. Want dit geeft u de mogelijkheid om met uw presentatie onderscheid te maken.

Wij gaan u helpen om te onderscheiden. Sterker nog, wij gaan u laten uitblinqen. Met deze marktbeweging in het verschiet hebben wij onze presentaties aan alle kanten geperfectioneerd. In 2023 verbeteren we in fotokwaliteit, we personaliseren de manier van bewerken, bieden mooiere video’s aan en ontzorgen u van A tot Z.

Goed, beter, best

Onze ambitie om u als klant van A tot Z te laten uitblinqen, stopt niet. Van het mega snel inplannen, uitvoeren en opleveren van opdrachten, tot de volledige ontzorging. We laten niets aan toeval over. Ook in 2023 gaan we daar ons uiterste best weer voor doen.

Energieadvies

Het energielabel is verplicht. De hoogte van het energielabel krijgt een steeds grotere invloed op de waarde van de woning en ook de snelheid waarmee een woning verkocht wordt. Een woning met een lager label staat langer in de verkoop. Daarom zal Blinqlab in 2023 naast het aanbieden van energielabels ook energieadviezen gaan aanbieden.

Met een energieadvies krijg je direct inzage in de energetische verbeterpunten van een woning en welke investering er voor nodig is om dit te realiseren. Juist bij het verkoopmoment is dit van essentieel belang. Het verbeterd de verkoop van uw woning aanzienlijk. Mocht de verkoper uiteindelijk beslissen om de investeringen toch niet zelf te doen, dan heeft de koper direct een mooi overzicht van de investeringen en verbetermogelijkheden.

 

Nieuwe video

We staan op het punt om een geweldig nieuw videoformat te lanceren. Uit statistieken is gebleken wat de woningzoeker relevant vindt en waar zij naar blijven kijken. Op basis van deze statistieken hebben we een nieuwe video uitgedacht. Met deze video kunnen we de woningpresentatie nog blinqender maken. Momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet. Begin februari zal deze live gaan!

Uiteindelijk gaan we er gewoon weer een knaller van een jaar van maken. We zullen alles op alles zetten om nog meer klanten blij te maken! De markt veranderd en de presentatie wordt steeds belangrijker. Wij zullen er daarom elke dag alles aan doen om u te laten uitblinqen.

We willen alle partners bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

Wij wensen u fijne feestdagen & een gezond & gelukkig 2023!
Namens het hele blinqteam

Blinqlab de podcast!

Voor de nieuwe generatie woningzoekers!

In deze serie nemen we je mee op een reis door het koopproces van een woning. Samen met experts delen we waardevolle inzichten en praktische tips om jouw droomhuis te vinden.

Adres

Blinqlab Nederland
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk

Contact

Bel naar 088 678 6789 of mail naar info@blinqlab.nl