Instagram Reels

25 okt, 2023

Spreek de nieuwe generatie woningzoekers aan met creatieve content.

In een snelle en innovatieve wereld van social media is het essentieel om op te vallen en potentiële klanten te boeien vanaf het eerste moment. Dit is waar Instagram Reels bij komt kijken. Bij Blinqlab bieden we de perfecte oplossing voor het maken van deze Reels.

 

 

Wat zijn reels?

Reels zijn korte video’s tussen de 15 en 30 seconden ondersteund door audio. Met behulp van muziek, tekst, filters en effecten worden deze video’s online geplaatst op Instagram. Iets wat Reels aantrekkelijker maakt dan een normale post is dat Reels geboost worden door het algoritme. Dit houdt in dat de video, naast uw vaste volgers, op basis van interesses in beeld komen bij potentiële klanten.

 

Waarom zijn reels belangrijk?

Of het nu gaat om een kluswoning, een flat of een nieuwbouwwoning. Een woning tonen via een korte video zal potentiële kopers hun aandacht sneller trekken dan een losstaande foto.

  • Verhoogde zichtbaarheid

Reels zijn zichtbaar onder hashtags, de verkennen pagina en onder de ‘gloednieuwe reels’ sectie op je Instagram feed. Bij het gebruik van populaire nummers, trends en hashtags is de kans groot dat een reel viral gaat. Ook kunnen ‘oude’ reels zelfs weken na plaatsing zichtbaar zijn voor nieuwe mensen. Bij het plaatsen van een Reel bereikt u tot wel 80% mensen buiten uw volgers kring.

  • Betrokkenheid

Korte video’s trekken de aandacht en houden kijkers betrokken. De band met uw volgers zal worden versterkt door creatieve en boeiende reels te plaatsen. Ook wordt de kans op conversie verhoogd.

  • Creativiteit

Blinqlab heeft een team van creatieve experts die volledig op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Onze deskundigen bewerken korte video’s met zorgvuldigheid en vakmanschap.

 

Blinqlab maakt uw Reels

Zet de volgende stap naar online succes met Blinqlab Reels. Onze professionals beschikken over een creatieve geest die uw bedrijf naar een nieuwe hoogte zal tillen op social media-platforms. Laat het creatieve werk over aan onze experts, zodat u zich kunt concentreren op de essentie van uw vak.

 

Misschien zijn deze nieuws items ook wel interessant?

Blinqlab Kleurwedstrijd!

Blinqlab Kleurwedstrijd!

Na een jaar lang druk te hebben gefotografeerd. Is er in de haven een bijzondere man gearriveerd…

Blinqlab de podcast!

Voor de nieuwe generatie woningzoekers!

In deze serie nemen we je mee op een reis door het koopproces van een woning. Samen met experts delen we waardevolle inzichten en praktische tips om jouw droomhuis te vinden.

Adres

Blinqlab Nederland
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk

Contact

Bel naar 088 678 6789 of mail naar info@blinqlab.nl