Home | Werken bij Blinqlab

Waarom Blinqlab

Door onze frisse manier van werken zijn we uitgegroeid tot het snelst groeiende bedrijf op het gebied van vastgoedpresentaties. Met ons jonge team doen we er dagelijks alles aan om een glimlach op het gezicht van honderden klanten te toveren. Wil jij werken met een jong en gepassioneerd team? De koffie staat klaar!

Kom jij ons team versterken?

Het is echt zo! Blinqlab Nederland is het snelst groeiende bedrijf binnen de branche. We helpen dagelijks honderden mensen om de allerbeste versie van hun woning te presenteren. Maar we zijn op missie om er nog meer te helpen, dit lukt helaas niet zonder jouw hulp! We rekenen op je!

MarCom Student!

MarCom Student!

Hé marketing of communicatie student! Zoek jij een toffe bijbaan? Bij Blinqlab kun je als student volop aan de slag met jouw skills op het gebied...

Lees meer
Medewerker Binnendienst

Medewerker Binnendienst

Geniet jij ervan om klanten te helpen, vragen te beantwoorden en te adviseren? Ben jij in staat om te presteren onder druk en blijf jij in zulke...

Lees meer

Actief in heel Nederland

Binnen 5 werkdagen op locatie

Levering binnen 24 uur

Nu ook met Energielabel

Open sollicitatie

Iedereen is meer dan welkom om te solliciteren. Staat je droombaan er niet bij, deel je passie en dan kijken wij of wij dit nu of later kunnen waarmaken.
Vul het onderstaande contactformulier in om direct online te solliciteren.


Adres

Blinqlab Nederland
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk

Contact

Bel naar 088 678 6789 of mail naar info@blinqlab.nl