Onze werkwijze

Onze missie is het leveren van hoge kwaliteit producten tegen de gegarandeerde serviceniveaus. Daarbij staan onze mensen centraal.

Ze worden ondersteund door een volledig geautomatiseerd bestel- en leveringssysteem dat het hele proces in beeld brengt. Jouw bestellingen, aanpassingen en leveringen gaan via dit systeem. Op die manier kan ons team zich richten op het persoonlijke aspect.

Bidisha

Behandeling feedback klanten| Bidisha

Keshari Twanju

Opstellen plattegrond | Keshari

Onze
organisatie

Sinds 2009 hebben we voor onze klanten al duizenden plattegronden, visualisaties en fotopresentaties gemaakt. We verzorgen complete vastgoedpresentaties van hoge kwaliteit met korte doorlooptijd en tegen een scherp tarief. Meer dan 65 enthousiaste professionals staan dagelijks voor je klaar. 

Ons hoofdkantoor staat in Utrecht. Daar vindt de centrale coördinatie en planning plaats, is het klantcontact voor de Nederlandse markt en werkt de afdeling marketing. De productie, nabewerking en kwaliteitscontrole worden verzorgd vanuit onze vestiging in Kathmandu (Nepal).Onze historie: van Drafting Factory tot Blinqlab

 • Webshop

  Je eigen Blinqlab account

  Blinqlab biedt alle klanten een eigen online backoffice inclusief webshop. Dat betekent 24/7 bestellen en vervolgens volledig inzicht in de status van je order.

  Door deze geautomatiseerde workflow krijg jij als klant dezelfde informatie over je bestelling als onze medewerkers. Ook wordt alle communicatie zowel intern als extern over jouw bestelling zichtbaar in jouw account. Op die manier staat alles op één plek.
 • Vergadering nl kantoor

Onze
Workflow

Wij zorgen ervoor dat de afspraken die jij maakt met je klant, ook worden nageleefd. We werken conform planning en altijd met de beste kwaliteit van onze producten. 

Om daar zeker van te zijn, doen wij een 100% check op al onze producten. Bovendien volgen we de status van je bestellingen zodat we tijdig kunnen inspringen in geval van problemen. Op die manier kun je je volledig richten op daar waar je goed in bent, makelen.

Veel gestelde
vragen

Hoe kan ik een account aanmaken?

Je kunt hier je eigen Blinqlab-account aanmaken.
Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Daarna kun je direct aan de slag en 24/7 je producten bij ons bestellen.

Wat is de relatie met Nepal?

Blinqlab is een Nederlandse organisatie met een productie-unit in Nepal die voor 100% eigendom is van Blinqlab. De medewerkers aldaar zijn onze collega's en zijn 100% gemotiveerd voor jouw bestellingen.

Wat zijn de openingstijden?

We werken van Maandag tot Vrijdag van 9:00 - 17:00 uur. Bestellen kan 24/7 via je eigen Blinqlab-account.

Op Zaterdag en Zondag relaxen we en laden we nieuwe energie op om jou in de volgende week weer de beste service te bieden.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

In de eigen Blinqlab-account heb je de beschikking over alle denkbare betalingsmogelijkheden:

 • Op factuur na levering
 • Op factuur per maand (verzamelfactuur)
 • Direct via Ideal of Paypal

Meer weten over Blinqlab?

Abonneer je op onze nieuwsbrieven.

Vul je e-mailadres in en laat je inspireren

© 2020 BLINQLAB | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.