Vacature

Stagaire Fotografie & plattegronden

Omschrijving

Onze vastgoedfotografen zijn in loondienstverband 5 dagen per week op pad om professionele fotoreportages te maken. Ze krijgen alle apparatuur mee om dat te doen. Met professionele camera, 360° apparatuur en carbon hoogtemast zorgen ze voor verrassende topfoto's die de verwachtingen van onze opdrachtgevers overstijgen. Iedereen werkt vanuit huis.

Op locatie wordt met de makelaar of bewoner meegedacht. In combinatie met zijn gevoel voor styling zorgt dit er voor dat de fotograaf het maximale uit een fotoshoot haalt. Een ideale functie voor een starter met een net afgeronde fotografie opleiding of opleiding waarvan fotografie deel uitmaakt.

Dus wil je alvast eens proeven aan dit vak? Meld je dan aan voor een stage.

We hebben het hele jaar door diverse plaatsen door het hele land!

Wat ga je doen ?

  • Realiseert en bewerkt licht, beeld en/of geluid
  • Onderhoudt en beheert AV-materiaal en -apparatuur
  • Ontwikkelt een concept en/of plan voor de opdrachtgever
  • Voert organisatorische werkzaamheden uit
  • Voert ondernemerstaken uit

Naar wie zijn we opzoek?

Als fotografie stagiair heb je je mondje klaar. Het lijkt je leuk bij mensen over de vloer te komen. Tegelijk vindt je het ook leuk te kunnen meewerken aan het maken van virtuele tours, het bewerken van foto's of een actieve rol te spelen bij het uitzoeken en indexeren van portfoliomateriaal of andere projecten. Je bent communicatief, representatief en hebt zin om nieuwe dingen te leren!

Wat bieden wij?

Relevante werkervaring die je zowel op pad laat gaan met fotografen als ook activiteiten op kantoor in een gezellig team. Bij gebleken geschiktheid bieden we je een ultieme kans: woningfotograaf worden in ons team en daarmee dus een auto die je prive mag gebruiken en de beschikking over top apparatuur.

Abonneer je op onze nieuwsbrieven.

Vul je e-mailadres in en laat je inspireren

© 2020 BLINQLAB | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.