ONZE KLANTEN

Blinqlab levert haar producten aan de gehele vastgoedsector. Onze klanten zijn architecten, vastgoedontwikkelaars, vastgoed fotografen, makelaars en consumenten.

We zijn experts op het gebied van vastgoedmarketing en bieden een one-stop-shop voor je vastgoedpresentatie.

Vastgoed
Makelaars

Je wilt je vastgoed snel verkopen en voor de beste prijs. En op hetzelfde moment ben je opzoek naar nieuwe klanten. Als je het eerste goed doet, dan volgt het tweede automatisch.

Laat Blinqlab je helpen met het toevoegen van hoge kwaliteit plattegronden, visualisaties, 360° tours aan jouw projecten voor in je portfolio, brochures en eigen website.

Vastgoed
Fotografen

Blinqlab werkt met een netwerk van lokale vastgoedfotografen door geheel Nederland.  Wij bieden jou als fotograaf de mogelijkheid om een volledig pakket aan diensten aan je klanten aan te bieden.

Dat voegt waarde toe aan je bedrijf, bespaart tijd en verhoogt je omzet. Bovendien leveren we je extra klanten op je huidige klantenlijst.

Architecten &
Ontwerpers

Laat niets over aan de verbeelding van je klanten. En laat ons jouw ontwerp visualiseren. Bij het uitbesteden van je 2D en 3D-360° visualisatie kun jij je volledig focussen op de kern van jouw bedrijf.

Het samenwerken met één partner zoals Blinqlab zorgt voor een constante kwaliteit. En we kunnen leveren in je persoonlijke stijl.

Vastgoed
Ontwikkelaars

Laat ons jouw projecten visualiseren. Je architect maakt het ontwerp wij doen de visualisatie. Op deze manier heb je meer flexibiliteit en kan iedereen zich focussen op zijn kerntaken.

Ons team maakt full time 2D en 3D-360° beelden en tours. Zelfs korte geanimeerde video's behoren tot de mogelijkheden.

Consumenten
(B2C)

Ben jij bezig met het verkopen van je huis? Wij geven je woning de aandacht die het verdient. Door het maken van op maat gemaakte plattegronden, foto-presentaties en visualisaties zetten we je huis in de schijnwerpers. Bestel direct of vraag je makelaar naar Blinqlab. 

En natuurlijk kun je al het materiaal delen op je eigen sociale media kanalen.

Andere
Klanten

We zijn er ook voor je als je geen makelaar, fotograaf, architect of vastgoedontwikkelaar bent! Ben jij opzoek naar een vastgoedpresentatie? Wij verzorgen je met plattegronden, visualisaties en meer. 

Vul het formulier hier beneden in en wij nemen contact met je op! Dan bespreken we persoonlijk de mogelijkheden. 

Abonneer je op onze nieuwsbrieven.

Vul je e-mailadres in en laat je inspireren

© 2020 BLINQLAB | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.