Het einde van het jaar nadert! Zet uw waardering om in een unieke kerstgroet!

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden! 

“Een fles wijn, wat chocolade, en de gebruikelijke kerstborrel – een vertrouwde zakelijke traditie. Maar is dat nog wel voldoende om op te vallen?

Met onze kennis, expertise en creativiteit laten wij u pas echt graag schitteren.

Omdat de bedrijvigheid in onze branche tegen het einde van het jaar wat afneemt, komt dat goed uit! Want onze fotografen zitten niet graag stil.

Laten we samen de meest unieke kerst- en nieuwjaarsgroet creëren!”

Wat kunnen wij voor u doen?

Onze professionals, zullen samen met u, een buitengewone manier bedenken om uw waardering uit te drukken naar uw relaties, klanten, of collega’s om hen uw warme wensen voor de feestdagen over te brengen.

Team foto’s / kerstcontent

Onze fotografen brengen de gezellige sfeer van jullie team of kantoor prachtig in beeld. We zullen deze foto’s gebruiken om diverse creatieve opzetjes te creëren die u kunt delen op sociale media, uw website, of zelfs eenvoudig via een berichtje in een app!

Leuke video

Of wat dacht u van een originele kerstvideo? 

Een grappig script en de juiste attributen zijn de ingrediënten voor een onvergetelijk amusante video!

Gerpersonaliseerde Kerstkaart

De foto’s die we op locatie hebben gemaakt, zullen door onze ontwerpers worden gebruikt om op maat gemaakte kerstkaarten te creëren.

Net even iets anders doen!

Dit is slechts een voorproefje van wat we kunnen bieden. Aarzel niet langer en ga in gesprek met ons team om alle mogelijkheden te verkennen. Samen maken we er een onvergetelijke kerst van!