1 dec, 2022

Wij zijn opzoek naar:

Business Innovation Student!

Hé student! Is stil zitten nooit je beste eigenschap geweest en ben je voortdurend op zoek naar nieuwe dingen? Dan hebben wij de bijbaan die bij jou past. Bij Blinqlab kun je als student volop aan de slag met jouw skills op het gebied van innovatie en ontwikkeling.
Wat doe je?

Blinqlab is het snelst groeiende bedrijf binnen de branche en richt zich volledig op vastgoedpresentatie. Denk hierbij aan het fotograferen van woningen voordat deze in de verkoop komen. Deze groei is het resultaat van continu verbeteren, ontwikkelen en innoveren. Naast dat we zo snel groeien willen we voorop lopen in de markt en de koers sturen, voordat de koers ons stuurt. Om al deze wensen handen en voeten te geven is er maar één key-woord ‘innovatie’. Daarom zijn we op zoek naar innovatieve studenten die kansen zien, deze pakken en vervolgens op een verbluffende manier weten te benutten!

Samen met onze development-afdeling duik jij dieper in de materie en zie je kansen die andere partijen niet zien. Je werkt mee in het maken van plannen om deze kansen te realiseren en presenteert dit samen met development bij de board. Geen ervaring? Geen probleem, bij ons word jij vanzelf innovatiemaster!

Wat krijg je?

Bij Blinqlab begin je aan een tof avontuur! Je krijgt een job vol uitdaging en je ontwikkelt vaardigheden die je de rest van je leven kunt inzetten. We bieden je de vrijheid om zelf te experimenteren en te ontwikkelen. Verder krijg je een lekker uurloon en zijn je werkuren flexibel af te stemmen. Daarnaast staat deze functie ook gewoon heel goed op je CV. Last but not least, kom je terecht in een jong en gezellig team dat er met elkaar helemaal voor gaat.

Wat ben je?

Je beschikt minimaal over HBO denkniveau en kunt ons ervan overtuigen dat je leergierig bent. Daarnaast ben je ongeveer 8 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar. Je neemt graag initiatief en weet hoe je anderen enthousiasmeert voor jouw ideeën. Dus, ben jij nieuwsgierig, creatief en lekker eigenwijs? Dan is dit helemaal jouw baan en hebben we een match

Wil je deze kans niet aan jou voorbij laten gaan? App dan 0786920646 of mail m.vanderheide@blinqlab.nl, want uitblinqen.. dat doen we samen!


Misschien zijn deze vacatures ook wel interessant?

Studenten

Studenten

Hé student, zoek jij een toffe bijbaan? Bij Blinqlab kun je als student volop aan de slag als Fotograaf, Scanner of...

Lees meer
Woningfotograaf

Woningfotograaf

Geniet jij ervan om foto’s te maken? Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Zoek jij een baan waarbij je écht van je...

Lees meer
Medewerker Binnendienst

Medewerker Binnendienst

Geniet jij ervan om klanten te helpen, vragen te beantwoorden en te adviseren? Ben jij in staat om te presteren onder...

Lees meer

Adres

Blinqlab Nederland
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk

Contact

Bel naar 088 678 6789 of mail naar info@blinqlab.nl