Architecten

Van achter je tekentafel ontwerp je de droomwoning voor je klant. Maar nog voordat deze woning gebouwd is, kun jij hem al tot de verbeelding laten spreken met een visualisatie.

Onze foto-realistische visualisaties helpen je om tijdens het ontwikkelproces jouw klanten mee te nemen op reis naar hun nieuwe woning.

Blinqlab levert hoge kwaliteit beelden. Snel geleverd, tegen een scherp tarief en uiteraard op basis van de door jou gewenste stijl en uitstraling.

Je ontwerp
komt tot leven

Het ontwerpen van een woning is een complex proces. De uitdaging is om je klant te laten begrijpen waar je met je ontwerp naar toe wilt. Een manier om dat te doen is de inzet van foto-realistische visualisaties.

Specialisten
Het maken van deze visualisaties is specialistisch werk. Het team van Blinqlab heeft deze expertise in huis. Door dit werk aan ons uit te besteden, kun jij je richten op je kerntaak, het ontwerpen van de woning.

Omdat wij begrijpen wat jij wil, gaat het proces snel en gemakkelijk.

  • Visualisatie dakterras
  • Visualisatie
  • Visualisatie interieur cafe

Veel gestelde
Vragen

Wat zijn de kosten van visualisaties en andere producten?

Blinqlab werkt zoveel mogelijk met vaste (lage) tarieven. Dat kunnen we doen omdat we werken met een team van jonge specialisten die vanuit Nepal werken. De kwaliteitscontrole en final check vindt zowel in Nepal als in Nederland plaats. 

Vraag vrijblijvend naar onze standaard tarieven*.

*Heb je speciale projecten of presentatiewensen, dan kunnen we snel een aanbieding op maat voor je maken.

Hoe kan ik mijn bestellingen plaatsen?

Wil je met Blinqlab gaan werken, neem dan eerst contact met ons op zodat we precies je behoeftes kunnen inventariseren. Daarna gaan we direct voor je aan de slag.

Blinqlab heeft een eigen back office ontwikkeld die de volledige workflow van je bestellingen volgt. Als klant krijg je een eigen account voor dit systeem om te communiceren met ons. 

Kan ik presentaties in mijn eigen huisstijl krijgen?

Jazeker, wij maken desgewenst alle presentaties in je eigen huisstijl en met toevoeging van je eigen logo. Vraag ons naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Wanneer zijn jullie open?

We werken van Maandag tot Vrijdag van 9:00 - 18:00 uur.

Op Zaterdag en Zondag relaxen we en laden we nieuwe energie op om in de volgende week weer de beste service te bieden.

Welke architect werkt al met Blinqlab?

Ben je op zoek naar een architect die zijn visualisaties via Blinqlab laat maken? We kunnen voor iedere architect werken dus maak je geen zorgen. Nog geen geschikte architect gevonden? Kijk hier

Abonneer je op onze nieuwsbrieven.

Vul je e-mailadres in en laat je inspireren

© 2020 BLINQLAB | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.